lauantai 9. toukokuuta 2015

Permanenttipiirros ja ärinää

Iltaa!

Tässä vihdoin kasvimaan pohjapiirustus komeasti permanenttitussilla aaneloselle piirrettynä, olkaas hyvät:



Vadelmien oikealla puolella on lisäksi vielä ruohosipulia, jonka unohdin tuohon pohjapiirustukseen sijoittaa. Maahan on ehtinyt perunat, retiisit ja sipulit. Muut kasvit odottavat h-hetkeä vielä viikon verran ja salaatit ajatteln laittaa vasta kesäkuun alussa.

Sitten pitkästä aikaa ompelukuulumisia. Tein jälkikasvulle ihanat lippikset (kyllä, sillä Noshin kaavalla). Tuli mielestäni oikein kivat. Syvyyttä pipon kaavassa oli kuitenkin vähän liikaa, meni ihan käyttäjänsä silmille. Toisen lippiksen jo lyhensin, toinen odottaa vielä. Tein myös tuollasen svetarin samasta joustofroteesta kuin lippiksetkin mutta sen tekemisessähän sitä oli mutkia!!! Ja on vieläkin *****ärrrrr*****. Laitan nyt kuitenkin kuvaa:


Äkkiä katsottuna paidassa ei ole mitään vikaa, mutta tarkkasilmäisempi huomaa, että kaulusresori on ihan miten sattuu ommeltu... Olen leikannut jo kaksi kaulusresoria ja purkanut kauluksen noin seitsemän kertaa, mutta ei se vaan istu kunnolla paikalleen, varsinkin kun tuossa on tuo vetoketjukin yhtenä sotkemassa. Kolmas resori on jo leikattu ja odottaa että ompelijan mielenkiinto resoritaistelua kohtaan olisi taas entisellään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti